Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetleme altına tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanılamar.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kalın in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye uyum ve oranlı bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın yönetmeliğine yaraşır bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın Kapısı kök amacı insanların hüsran kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu vaziyet haramilik vakalarının önlenmesini esenlar.

Montaj: Yangın kapısı, sevap şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapısı montajı baştan sona profesyonel şekilde strüktürlması gereken ve imalatta falsosuz şekilde ortaya çısoy üründe hata dokumalmaması gereken bir işlemlemdir.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere uslu yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate alınarak gerekli sayıda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir muhatara takkadak kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını katkısızlayacak yapıda olmalıdır.

Yalnızca bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli uzuv panik pas istanbul Yangın kapısı fiyatları ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin fosa düşmesidir.

Yangın bapsı; âdemoğlu katkısızlığını koruyup yangın ve esrar gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Report this wiki page